Ahad, Oktober 13, 2013

Thanks You Guys!!!


assalammualaikum dan salam sejahtera...

da lama xupdate blog ni...byk benda nk diceritakan tapi masa tidak mengizinkan...

maklum la,bila da masuk alam pekerjaan ni,tambah2 kalau kerja shift,urrghh memang sengsara sebenarnya...life xikt orang lain...

well 2 jan 2013 aku mula masuk alam pekerjaan...bekerja di Sudong Sdn Bhd,branch dari Singapore Telecomumnication...

rasa kekok awal2 sebab ade foreigner kerja sama...xpasai2 kena speaking je kerjanya..

mula2 serius kekok giler kena speaking ng semua org...awal2 wt2 paham je la ape diorg cakap hik3....










well ni gambar masa training la...tp day by day,sorg2 resign...mungkin dapat offer yg lagi baik...aku terpaksa stay sebab xde org nk ambk aku kerja,...nasib baik la company ni nak ambik aku hik3...

masa berlalu da 9 bulan aku kerja kt sini...byk benda baru aku belajar,dapat kawan baru,macam2 lagi...













 






well, this is my group...working together..laugh together...mengumpat together hahaha...its great to meet you guys...you all awesome!!!!

now i need to face new challenge,new things,new friends...i hope u all wish me the best..still, we will be in touch right!!!

and i also hope that u all do the best also!!!

cukupla sekadar gambar,nk cerita panjang berjela plak hahaha...





Tiada ulasan:

About Author


foReVer

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers