Ahad, Jun 19, 2011

kapcai

assalammualaikum dan salam sejatera...da lama xmengupdate blog ni..biasa la...bz katakn wahkakakaka...so aku nk crita psl aku g tlg abg aku jual mnyk enjin ni...korg pernah baca majalah KAPCAI?yg mane selalu baca mmg akn follow...so kira ni anjuran KAPCAI la yg mana diorg kumpul sape2 yg minat utk menjual barangan2 motosikal...mcm2 motosikal ade dowh..perghh...geng2 konvoi pun dtg sekali beb....bley la tgk mcm2 motosikal yg diorg da make-over wahkakaka....
 jadi ni la minyak enjin yg aku tlg abg aku jual dan promote kt Motor Bike Event...ROCK OIL...khas dtg dari UK 100%....xde psg2 atau packet2 kt Malaysia...smua dari sane...klu nk tw ng lebih lanjut...bley layari ke page RCK Auto di FACEBOOK...
http://www.facebook.com/pages/RCK-Auto/192216560830218...ni linknya ok...



ni antara minyak2 enjin yg ade la...utk smua jenis kenderaan motosikal dan juga kereta....dua2 ade....basikal pun ade la jugak...hahaha....performance kenderaan korg mst puas ati bila guna minyak ni...aku pun da try...enjin ringan je...mmg puas ati...jadi,sape2 berminta nk tw..bley la leave komen kt blog ni ataupun layari page FACEBOOK tu ye...nanti akan diberitahu dgn lebih lanjut di sana....
gambar2 kat bawah ni antara yg aku snap...byk sgt dowh...xlarat nk berjalan2 nk g ambk gambar...yg dkt2 ng kedai aku je hahaha....

 setai x aku hahaha....lenguh la tgn aku klu naek motor cmni hahaha...
 korg tgk je sekeping cmni...tp harga dia RM400...wwoooo...khas utk pembelajaran kanak2 masa kecil...ini utk ajar ank2 korg ( yg mana ade anak la) keseimbangan dan juga keyakinan utk anak2 anda...
 geng2 FZ...
 perrgghhh...mst tuan pny motor ni bekas askar hahaha...


 geng2 RX-Z




geng2 superbike...stylo la sial....nk jugak nanti beli sebijik....

aku join event ni utk satu hari je sbb xmuat van nk g esk tu waaaa..sedey2...tp xpela...atleast aku da tw event2 dia cmne kn....okla...setakat ni dulu la....bubye....^^


2 ulasan:

Qila Lula berkata...

yg nmpk cm skeping tp hrge 4rat tu mmg utk anak2 je keh??
utk kwn2 xbleh??
bli kt ak 1 kasik ak blaja la.
1 lg..plz edit post ko yg part nih:

korg tgk je sekeping cmni...tp harga dia RM400...wwoooo...khas utk pembelajaran kanak2 masa kecil...ini utk ajar ank2 korg ( yg mana ade anak la) keseimbangan dan juga keyakinan utk anak2 anda..

tuka jd :

korg tgk je sekeping cmni...tp harga dia RM400...wwoooo...khas utk pembelajaran awal...ini utk ajar kwn2 korg ( yg mana xreti nek beskal) keseimbangan dan juga keyakinan utk rakan2 anda...

keh3.. bleh?

Shafik Saffuan berkata...

wahkakakka...ok qilah,,,boley je...t aku beli utk ko 1...tgg buatan dari china la...murah cikit wahkakaka....

About Author


foReVer

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers