Isnin, Disember 27, 2010

sepetang bersama beliau....

sepetang bersama beliau...perjalanan yg memakan masa selama 4 jam hohoho...pnt kaki seh....bukan sebab berjalan...sebab tekan pedal minyak h ahaha....4 jam pun sebab pergi ambik fad dulu kt gurun..menunggu dia dulu baru bertolak...agpun tetiba jalan boley jam plak kt alor star...unsakarable hohoho...xpernah2 aku lalu jam kt c2....alhamdulillah sampai gk aku untuk ketemu dengan beliau....




kena ambk gambar guna cermin...da berdua jek...hehehe...

beli baju dengan beliau...hehehe...hujung tahun ade sale...mesti baju mahal2 murah hoho...beli la kan...aku satu dia satu hehehe....

pergi ke dinotrek bersama beliau...hehehhe....



hahaha...bersama beliau dalam dinotrek...hehehe....bergambar ler dalam tu hehehe....ingtkn ade ape la sangat dalam tu....pameran yg agk kurang hehehe...memuaskan..klu kanak2 yg masuk ok la jugak rasanya hehehe....







lolipop untuk beliau memandangkan beliau suka mengumpul lolipop hehehe....

mungkin salah satu hobi beliau mengumpul lolipop..hehehe....kata beliau...sudah berapa banyak lolipop dikumpulkan...aku ingt dia beli untuk makan rupanya...jeng3....untuk dibuat koleksi...t da banyak....boley jual harga 3X hahahaha......

moga2 dapat ketemu dgn beliau lagi...di masa akan datang...hehehe...


Jumaat, Disember 24, 2010

23/11



walaupun da bnd nih patutnya da lama diupdatekan tapi terpaksa di update skg hehe...sudah hmpir sebulan sebenarnya....selamat ulangtahun yg pertama....sudah genap setahun...susah payah bersama...hahaha...nak wt cmne...keje asyik gado jek...ade jek yg xpuas ati....hehehe...
alkisah....

pertemuan yg tak disangka2....jumpa di fs selepas hampir brapa tahun erk xcontact...aaaa...8 tahun kot...walaupun sekolah sekali n sekelas...tapi beliau amat kurang menonjolkan diri beliau...hny nama yg terpahat di sebalik ketiadaan fizikal beliau ahahaha.....
jumpa kt fs sbb nama agk familiar...hohoho...dari c2 la mcm2 ctr kua ms zmn muda mudi dulu....dan di situ jugak la strt chatting....guna ym....hohoho...ms tu agk ketinggalan dalam teknologi internet sebenarnya.....tiap2 hari chat...msj ng beliau....owh trimas sbb slalu kjt bgn sembahyang subuh....setiap pagi hari hehehe....

byk kisah yg dikong si bersama psl zmn muda mudi....smpai xtaw nk cerita ape dah...
msk unimap....beliau msk maktab maka bermula kehidupan masing2....kadang kala aku bz ng kj aku...beliau dgn kj beliau...hohoho...msj tetap msj walaupun ms tu amat jarang...puncanya....aku sendiri xmengerti...hohohoh....

kehidupan bertambah sibuk apabila aku masuk palapes...hjg mgg,palapes perlu diutamakan....harap maaf erk kepada beliau....tapi...walaupun beliau tahu kdg2 aku sibuk ng aktiviti palapes...tapi beliau kuat majok kerana itu hohoho...mmg menguji kesabaran derr..
.

beliau seorang yg sanggup tahan ng baran aku hohoho...sori...saya mmg seorang yg panas baran seperti bapaku...hohohoh....like father like son ler...harap ini akan berterusan hehehee....
beliau sendiri pernah bgtaw...kitorang xde satu pun bnd yg sama....aku suka lain..beliau suka lain...xmatching..hohoho...aku mnt bola....dia xminat...aku suka main game...beliau x sehingga aku cuba memberi pengaruh aku kt dier...tapi xberjaya hehehe...tapi beliau suka mengedit2 gambar...tapi aku nih malas nnk main benda cmtu...game is my first priority ehehehehe.....


ini salah satu kerjaya beliau dgn menjadikan aku sebagai seekor katak...hehehe..:)


owh tidak lupa juga...saya seorang yg amat suka menyakat beliau...hehehe...sehingga beliau amat2 geram dgn aku....jjahat kew nakal?hehehehe....pernah gk la wt malukan dier kt wall fb dier...hehehe...menyebabkan beliau merajok ng aku...hohohoho....memang hebat,....kerjaya paling hebat aku di abad ini hohoho....

aku sanggup wt yg aku suka kepada xsuka kerana beliau...tapi aku xkisah...asalkan beliau bahagia n epi dgn aku....hohohoho....

owh ye....well...sepanjang mgg peperiksaan sem3...beliau la yg xputus2 menyuruh aku study....alhamdullilah result pun ok....beliau sggp kjt aku supaya bgn stdy...nk kunci jam boley sgt...tp klu kunci last2 dk snooze...xde pekdah gk kn...atleast dpt gk dgr sore dier da ok...bgn..study...hehehe...maka bgn la aku...walaupun study xlama...kjp study kjp relax...tapi relax tu yg lama hehehee....

first preset birthday beliau....


big m'c

first lukisan aku utk beliau.....harap beliau suka....:)


aku xtaw nk cerita ape lagi...kebanyakan cerita sudah beliau ceritakan di blog beliau...nk baca pnjang ag....tgk la blog beliau...k....

moga2 hubungan kami kekal....:)

About Author


foReVer

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers